dinsdag 6 september 2011

Stel hier je interieur vragen!

Ben je bezig met je huis en interieur? Grijp je kans; Stel hier je interieurvraag en ik zal hem z.s.m. beantwoorden! Leerzaam voor jou en voor anderen, dus schroom niet! Heb je een vraag over indeling, kleur, licht, meubelopstelling, of weet je niet zeker of je de wand wel of niet tussen je keuken en kamer uit moet halen?... Stel hier je vraag! Tot snel, groetjes Iris

2 opmerkingen:

 1. Hoi allemaal,

  Ik zit met het volgende ik woon onlangs in mijn nieuwe woning. En heb het wel ingericht, maar naar mij gevoel niet juist net of er iets ontbreekt.

  Zou je mijn kunnen helpen? ik heb een lange woonkamer van 28 vierkante meter in de ene hoek zit een licht grijze hoekbank en een witte tv meubel hoogglans aan de kant waarvan de wand een beetje een zandkleur heeft, de rest van de muren is wit. Heb een vloerkleed in de kleur van de wand ongeveer. In de andere hoek heb ik een eettafel niet in dezelfde kleur als mijn interieur (waar ik me aan erger). Accessoiresen heb ik niet echt wel zwarte, witte en bruine kussentjes, voor de rest weet ik het niet. Laminaat is licht grijs. Heb je enige tips?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo, Dank je voor je vraag!

  Uit je verhaal begrijp ik dat je je huis heel rustig en basic hebt ingericht. Meestal is dat erg mooi! Uit jou omschrijving lijkt het me ook erg mooi geworden. Je mist alleen wat....

  Ik denk dat als je wat meer textuur en textiel gaat toevoegen je al meer "sfeer" en persoonlijkheid in je woonkamer krijgt. Dan hou je nog steeds het rustige interieur qua kleur, maar het krijgt wel iets meer body. Je kunt denken aan een kleed bij de zithoek, kussens op de bank, wat grovere gordijnstof of bv vouwgordijnen.

  Een ander optie is om een accentkleur toe te gaan voegen. Dat kan heel goed bij het neutrale kleurpallet wat je nu hebt.

  Welke kleur dat moet zijn zou je kunnen uitvinden door het maken van een collage ofwel moodboard. Je knipt of scheurt uit veel verschillende tijdschriften plaatjes die je aanspreken qua kleur en plakt ze op een groot vel. Naderhand houd je wat kleurstalen (die je bv bij de verfzaak of bouwmarkt kunt halen) er bij en kijkt zo welke kleur er uit springen. Met die kleur kun je accenten gaan toevoegen in bv accessoires, zoals vazen, bloempotten, kunst aan de muur, maar ook in bv kussens of een kleed.

  Ik hoop dat ik je zo een beetje op weg heb geholpen!

  Heel veel succes en hou me op de hoogte!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je reactie! Groetjes Iris