donderdag 15 augustus 2013

Gietvloeren van DRT

Ik heb een sterke voorkeur van wat strakkere huizen en vind alleen al daarom een gietvloeren een prachtige oplossing voor heel veel huizen. Maar als je van een minder strakke interieur stijl houdt kan een gietvloer ook heel mooi staan.
Door de kleur en textuur kun je eigenlijk een heel persoonlijke sfeer creëren.  Dus of je nou in een loft of in een souterrain woont, met een gietvloer kun je echt een eyecatcher creëren!

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat DRT een goed bedrijf is om mee samen te werken. Maar laat je altijd goed voorlichten en vraag naar de voorwaarden en de garanties.

Voor meer informatie: DRT Gietvloeren, T. 073 - 612 12 03, www.drtgietvloeren.nl link with love
Iris

----------------------------------------------------------------------------------------------


ps: volg me via facebook twitter of bloglovin of geef je op voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

5 opmerkingen:

 1. Ik ben ook dol op gietvloeren, zo mooi strak en naadloos... wij hadden een beetje teveel oppervlakte te bedekken om een gietvloer binnen ons budget te passen, maar misschien gaan we het wel in onze nieuwe badkamer gebruiken. Heb je thuis ook een gietvloer, Iris?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Judith, dank je voor je reactie. In mijn eigen huis heb ik (nog) geen gietvloer, maar staat wel op mijn verlanglijstje... Voor diverse interieurprojecten heb ik gietvloeren geadviseerd. En deze zijn allemaal erg mooi uitgepakt! Ik kan het echt aanraden.

   Verwijderen
 2. Daar hebben gietvloeren als bijkomend voordeel dat ze eenvoudig in onderhoud zijn. Solo Giervloeren Rene

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dit was voor ons ook de reden om voor een gietvloer te gaan.. het is snel schoongemaakt en je hebt geen last meer van dat vervelende onderhoud met schuren en alles dat er bij een houten vloer komt kijken.. ideaal!

   Verwijderen

Dank je voor je reactie! Groetjes Iris