donderdag 20 juni 2013

Top 5 meest inspirerende interieur blog posts van mei 2013 door C-More

Top 5 meest inspirerende interieur blog posts van mei 2013 
door C-MoreWat een eer!
Ik ben uitgenodigd om een top 5 van de meest inspirerende interieur blog posts van de maand mei 2013  samen te stellen voor parketonderhoudservice. Dat heb ik gedaan en de lijst kun je hier vinden.
De posts komen van 30s magazine, Interiorator, Vosgesparis, Villa d'Esta en Beeldsteil.
Ik zal je verklappen: zo makkelijk was dat nog helemaal niet! Ik lees -tig blogs per dag en vond het super moeilijk om een keuze te maken uit al deze mooie en inspirerende blogs in binnen en buitenland.
Ik heb mezelf beperkt tot de Nederlandse bloggers. Dat hielp al een beetje. Maar toch..Nou ben ik erg benieuwd wat jij van mijn top 5 lijst vindt en of jij wellicht ook leuke en mooie interieur artikelen op blogs hebt gezien en deze met mij wilt delen. Dus ben je iets interessants tegen gekomen, of heb je zelf een blog en vind je het leuk om hier genoemd te worden? Reageer dan op dit bericht en dan ga ik vaker hier en op mijn andere blogs een top 5 samenstellen!2 opmerkingen:

 1. Hoi Iris,

  Hier nog een tip voor als je weer eens een Top 5 of een Top 10 gaat samenstellen. Een nieuwkomer www.nestt.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Ronald, Dank je voor de tip! Ik heb even gekeken en er staan inderdaad leuke en interessante zaken op voor als je met je huis en interieur aan de slag wilt. Groetjes Iris

   Verwijderen

Dank je voor je reactie! Groetjes Iris